#ukry

#uKry #GatiPerChampions #ElbasanNaPrit @user.agimi

@user.agimi

33 10

@user @user do fitojm patjt

@user Jam dhe unnn

@user Me ke do ikesh @user

@user Jo kam n korc :p jam n katedralja

@user Ste paskam par se dhe un aty rrotull isha tani @user

@user E ika tani jam n maliq :p

@user Hahhaha e mir :p @user

@user Spektakel i garantuar.

#Bac#Ukry 😄☺️👌

😄☺️👌

119 0

@user Shpresoj jo ndonje tjeter reforme :P

@user Pse ke nai problem me reformat ti @user ? 😂😂

@user Spo e mbajme dot gjithe ket sukses, sidomos tani ne vape 😝😝

@user Pooo 😜

@user Super njishi

@user Pse genjen njerzit o bledi 😝😝😘😘

@user serio????@user 😳😳😳

@user Yeah 😜 @user

@user Nqs e ke ba vertet .. Suuuper kushe 👍🏻👍🏻😉😉 @user

@user Flm kkushe 😘 @user

@user Fuqishem

@user Hmm 😋 O ju baft miree..

Mo s'pi presim kerkon #ukry#bollubo

Mo s'pi presim kerkon

82 3

@user Urime urime urime👏🏼👏🏼👏🏼

@user 💪💪

@user @user flm flm suksese ty @user ♡

@user @user do nje xhiro me motorr😊😂

@user Pse na prek piken e dobet @user 😭

@user TAni e pash kush motorr eshte, hahaha e paske marr eeee duam birra hahaha

#medhembetperjashta#ukry 🎉🎓

🎉🎓

@user Suksesee 😍❤️❤️

@user Bioo😜 shum faleminderit te puth fort ❤️❤️ @user

@user Suksessee ❤️

@user Zemra faleminderit suksese dhe tii ❤️😘 @user

@user Ylli suksese!!!! Cte paska hip nj nur 😋😋 😘😘😘❤️💕 @user

@user Hahah 😋 Dejaa shum faleminderit suksese dhe ti kete vit ❤️😘✨💫 @user

@user Suksese ❤️

@user Faleminderit 😀😘 @user

Dad .... You and  team where you takes part, did it. Now I am sure that everything will be different.  History is written by the winners and We, our big family  is the winner. Victory is possible for people who refuse to stop  fighting for the benefit of humanity and for this DAD,I will always support your team ... to death.  Diber, it wasn't easy but family

Dad .... You and team where you takes part, did it. Now I am sure that everything will be different. History is written by the winners and We, our big family is the winner. Victory is possible for people who refuse to stop fighting for the benefit of humanity and for this DAD,I will always support your team ... to death. Diber, it wasn't easy but family "Rilindje" trusts on you ... That's why we won for the second time !!! Proud for our victory .... 💜💜. **Babi .... Ti dhe ekipi ku bën pjesë, ia dolët . Tani unë jam e sigurt se çdo gjë do të jetë ndryshe. Historia është shkruar nga fituesit dhe Ne, familja jonë e madhe është fituesja. Fitorja është e mundur për njerëzit të cilët refuzojnë të ndalojë së luftuari për të mirën e njerëzimit dhe për këtë babi, unë gjithmonë do të mbështesë ekipin tuaj ... me vdekje. Dibër, kjo nuk ishte e lehtë, por familja "Rilindje" beson tek ty ... Kjo është arsyeja pse ne fituam për herë të dytë !!! Krenare për fitoren tonë .... 💜💜

211 4

@user bravoooo

@user Thank youu @user

@user Nje fitore mese e merituar 💜💜💜 😍😍😍 @user

@user @user thank you 😊 @user e vertet pas 12 vitesh njerezit e kuptuan se ke duhet te zgjedhin

Scroll to Top